Täyteaineet ulkonäön täydentäjinä

Yleensä kannattaa käyttää vain turvallisia, hyaluronihaposta valmistettuja täyteaineita.

Vaikka hoito näyttää helpolta ja yksinkerteiselta, kannattaa sen suunnittelu ja toteutus antaa ammattihenkilön tehtäväksi. Injektiohoitojen puoskaroinnin takia meillä on niiden jälkitilojen hoitoon pyrkiviä potilaita. Jos huuliin on laitettu liikaa täyteainetta ja se on kroonisen tulehduksen takia organisoitunut niin, ettei se enää poistu normaaliin tapaa, on liian tilavuuden poistaminen ilman arpia hyvin usein mahdotonta. Osa hyalyronivalmisteista voidaan ”sulattaa” hyalyronidaasi entsyymillä, mutta nykyisin on käytössä myös ns. hyaluronihappovalmisteita, joihin tämä hoito ei vaikuta. Tällöin liika täyteaine joudutaan poistamaan kirurgisesti. Se aiheuttaa pysyvää arpisuutta.

Joskus vähän tekee paljon

Täyteaineilla voidaan kaunistaa ulkonäköä nopeasti ja vaivattomasti.

Vain tutkittuja ja turvallisia täyteaineita

Yleensä kannattaa käyttää vain turvallisia, hyaluronihaposta valmistettuja täyteaineita.

Vaivaton ja nopea toimenpide AMMATTILAISEN KÄSISSÄ

Toimenpide on nopea ja vaivaton ammattilaisen tekemänä. Hoidon lopputulos on välittömästi näkyvissä.

Täyteaineet sopivat

 • Otsaryppyihin
 • Ilmejuonteisiin
 • Silmän ja silmäkulman ryppyihin
 • Poskia kohottamaan
 • Kasvojen muotoiluun
 • Nenän ja suupielten välisiin nasolabiaali-poimuihin
 • Huulirajaan
 • Ylähuulen yläpuolen juonteisiin
 • Naururyppyihin
 • Suupielten juonteisiin
 • Huulten täyteläistämiseen
 • Leuan täyteläistämiseen
 • Poskipäiden täyteainehoito

  Nykyisin on käytössä uusia poskipäiden alueen pyöreyden ja tilavuuden palauttamiseen tarkoitettuja injektiohoitoaineita. Poskipäiden korostamiseen käytetään esimerkiksi korkealaatuista hyaluronihappopohjaista Belotero Volume täyteainetta, joka on koostumukseltaan paksumpaa kuin ryppyjen silottamiseen tarkoitetut hyaluronihappovalmisteet. Kohottavan vaikutuksen kesto on aina yksilöllistä.

  Täyteaineet

  Täyteainehoito huulille ja juonteille

  Täyteaineilla voidaan kaunistaa ulkonäköä nopeasti ja vaivattomasti. Esimerkiksi jos ylä- ja alahuuli eivät ole tasapainossa, voi korjaus täyteaineella antaa upean silauksen ulkonäköön. Myös iän myötä syntyneitä ulkonäkömuutoksia voidaan häivyttää täyteaineiden avulla. Olemuksen väsyneeksi saavat juonteet ja rypyt voidaan häivyttää täyteaineilla ja näin piristää kasvojen ilmettä. Hyaluronihappo on luonnollinen sokeriyhdiste, jolla voidaan palauttaa luonnollisesti ihon tilavuus. Ihon kudoksissa luonnostaankin esiintyvä hyaluronihappo on nopea apu täyttämään kasvojen ihon juonteita ja poimuja sekä antamaan huulille täyteläisyyttä. Plastiikkakirurgi antaa suosituksen hoitoon sopivasta valmisteesta.

  Kalsiumhydroksiapatiitti-hoidot (Radiesse™ Lifting Filler)

  Pitkäkestoinen Radiesse-täyteaine on saavuttanut maailmalla suuren suosion ns. Lifting filler - ominaisuutensa vuoksi. Radiesse silottaa ryppyjä ja juonteita, kohottaa kudoksia sekä lisää ihon omaa kollageenituotantoa parantaen ihon kimmoisuutta. Tämä prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan. Hoitotulokset ovat aina yksilöllisiä, mutta useimmilla potilailla tulokset säilyvät yli vuoden ajan. Tämän täyteaineen avulla voidaan häivyttää ikääntymisen merkkejä erityisesti keski- ja alakasvojen alueilla. Radiesse soveltuu erittäin hyvin myös kämmenselkien nuorekkaan ulkonäön paluttamiseen.

  Botuliini- ja täyteaine yhdistelmähoito rypyille ja juonteille

  Täydellinen hoitokokonaisuus kasvojen nuorekkaaseen ilmeeseen koulutetun asiantuntijan pistäminä. Botuliini silottaa otsan juonteita lihaksia rentouttamalla ja näin piristää väsynyttä olemusta. Hyaluronihappo täyttää juonteita ja sopii erinomaisesti lisäämään huulten täyteläisyyttä.