plastiikkakirurgia

Koulutusta koko tiimille

Plastiikkakirurgia vaatii ammattitaitoa

Esteettistä plastiikkakirurgiaa ei tehdä yhteiskunnan ylläpitämissä hoitolaitoksissa. Koska hoidon tulokset ovat yleensä silmin nähtävissä, on toiminnalla korkeat laatuvaatimukset. Yksityissairaalan toiminnan korkeaa laatua voidaan ylläpitää ainoastaan jatkuvalla henkilökunnan koulutuksella. Esteettisen plastiikkakirurgian yhdistyksen omaksuma jatkuvan koulutuksen ideologia on 1977 perustetun tamperelaisen yksityissairaala Kirurgipalvelun peruja. Tampereella aloitettu koulutustoiminta on vuosien aikana tullut säännölliseksi ja sen hyödyt ovat todettavissa suomalaisten ulkonäkökirurgien toiminnassa. Ammattitaitoisen ja turvallisen hoitotiimin luominen vaatii jatkuvaa kaikkien ryhmän henkilöiden koulutusta. Siksi ei myöskään riitä, että henkilökuntaa lähetetään muualle koulutukseen, vaan tarvitaan myös koulutusta paikanpäällä, työpaikkakoulutuksena.

Koulutusta plastiikkakirurgeille FSAPS

Uudet plastiikkakirurgien koulutukset (tulossa)

Koulutusta esteettisen hoidon toimijoille
(yleislääkärit, hammaslääkärit, sairaanhoitajat, kosmetologit)