plastiikkakirurgia

Ulkonäön ei kirurgisia hoitomenetelmiä

Ulkonäönhoito terminä sisältää kaikki, mitä tehdään henkilön ulkonäön korjaamiseksi. Hoidon suorittamiseen osallistuu useita eri ammattiryhmiä. Vaikka ulkonäön hoito ei ole terveydenhoitoa, vaaditaan osassa hoitomenetelmiä virallinen terveydenhoidon koulutus. Osa hoidoista kuuluu kosmetologian, kauneudenhoidon piiriin.

Ulkonäköhoidot

Kiitos, että käytät aikaasi Esteettisen plastiikkakirurgian ja hoidon ymmärtämiseen. Elämme yhteiskunnassa, missä toisen asioista huolehtiminen on harvinaista. Me esteettiseen plastiikkakirurgiaan ja hoitoon antautuneet plastiikkakirurgit haluamme arvostaa sinua yksilönä, jolla on toiveet ja mielipiteet omasta ulkonäöstään ja tarve kiireettömään henkilökohtaiseen opastukseen ulkonäön hoitojen valinnassa. Meidän työmme tarkoituksena on tuottaa terveyttä ja hyvinvointia oman intohimomme, esteettisen plastiikkakirurgian kautta. Haluamme parantaa ulkonäköäsi korjaamalla luonnon tekemiä ja elämän tuomia ulkonäköhaittoja ja palauttamalla ikääntymisen viemiä ulkonäön piirteitä. Haluamme saada ulkonäkösi sisäisen kauneutesi ja nuorekkuutesi mukaiseksi. Tovomme, että työmme tuloksena voimme tukea itsetuntoasi ja antaa elämänvoimaa. Me tarjoamme kaiken apumme, että hoitoratkaisusi olisivat kohdallasi riittävän tiedon pohjalta tehtyjä ja sinun etusi mukaisia. Me haluamme sinun tuntevan tyytyväisyyttä, että olet korkeimman lääketieteellisen ja turvallisuuden tason hoidossa.

Plastiikkakirurgin vastaanotto

Korjaavan Plastiikkakirurgian (reconstructive plastic surgery) perusteena on lääketieteellinen ongelman ratkaisu, mutta esteettisten hoitojen ja leikkausten suunnittelu lähtee aina ainoastaan asiakkaan yksilöllisistä toiveista ja tarpeista, joihin hoitava plastiikkakirurgi antaa näkemyksensä. Kaikki Suomen Esteettisen plastiikkakirurgian yhdistyksen jäsenet ovat yliopistokoulutuksen suorittaneita plastiikkakirurgian erikoislääkäreitä, joilla on lisäksi vähintään kolmen vuoden koulutus ja kokemus esteettisestä plastiikkakirurgiasta. He koulutuksensa perusteella ovat kykeneviä sekä korjaavan plastiikkakirurgian että ulkonäkökirurgian ja hoidon toteuttamiseen. Esteettinen hoito ja kirurgia on hyvin yksilökohtaista.

Vastaanotolla lääkäri laatii hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaansa ja hoitoon osallistuvan tiimin kanssa ja tekee kirjallisen kustannusarvion suunnitellusta toimenpiteestä. Tarkan kustannusarvion hän voi tehdä vain tavattuaan asiakkaan henkilökohtaisesti vastaanotollaan. On tärkeää, että vastaanotolla varmistut siitä että lääkärisi ymmärtää sinun toiveesi ja luotat yhdessä tekemäänne hoitosuunnitelmaan.

Sairaanhoitajan vastaanotto

Siihen osaan ulkonäköhoidoista, joissa hoidon vaikutus ulottuu läpi ihon , tai ihon alaisiin kudoksiin, (injektiohoidot ja monet laser, radiofrekvenssi ja ultraääni laitehoidot ) tarvitaan terveydenhoidon ammattilainen, koulutettu sairaanhoitaja. Samoin kuin lääkärin vastaanotolla hän tekee tutkimukseensa perustuvan henkilökohtaisen hoitosuunnitelman ja kirjallisen arvion tarvittavan hoidon kustannuksista.

Esteettiseen hoitoon koulutetun Sairaanhoitajan konsultaatiossa voit kysyä mieltäsi askarruttavia ulkonäköösi liittyviä kysymyksiä. Esteettisen hoidon asiantuntija, kokenut sairaanhoitaja analysoi ihosi kunnon ja ehdottaa sinulle parhaiten sopivaa hoitomuotoa. Ihonhoidon lisäksi voit kysyä kaikista esteettiseen kirurgiaan liittyvistä toimenpiteistä ja mahdollisista toiveistasi.

Kosmetologin vastaanotto

Kosmetologi hoitaa suuren osan esteettisestä hoidosta. Suomalainen kosmetologikoulutus antaa kosmetologeille hyvät tiedot kauneudenhoidossa käytettävään kosmetiikkaan ja käytännön koulutuksen laitehoitoihin. Kosmetolohin työfilosofian mukaisesti hän ehdottaa vain asiakkaansa edun mukaisia hoitoja. Työpaikkakoulutetut kosmetologit hoitavat usein myös leikkausten jälkihoitoa.

VisiaIhoanalyysi

Ihoanalyysi on Visia-laitteen avulla tehtävä kuvallinen analyysi ihon kunnosta. Analyysi kuvaa ihon pinnan lisäksi valoa läpäisevän pintakerroksen alla olevia ihomuutoksia ja antaa näin luotettavat ja yksilölliset perusteet hoidolle. Se mittaa ihon todellisia ominaisuuksia.

• Mahdollistaa yksilöllisen ihon eheyttämis- ja hoitoohjelman, joka vastaa todellisia tarpeita.
  • Auttaa asiakasta ymmärtämään paremmin suunniteltujen hoito-ohjelmien sisällön. Auttaa seuraamaan ihon elinvoimaisuutta ja hoito-ohjelman tehokkuutta ja vaikutusta pitkällä aikavälillä.

Iho pintaa syvemmältä

Analyysi mittaa ihosta ryppyjä, ihohuokosia, auringon aiheuttamia vaurioita, pigmentaatiota, ihotulehdusten, kuten aknen jälkiä sekä yleistä ihon laatua. Yksilöllinen analyysi vertaa ihosi ominaisuuksia normaaliin iän ja ihotyypin mukaan. Plastiikkakirurgit ja kosmetologit käyttävät Ihoanalyysiä hoitotulosten seurannassa ja tutkimustuloksien tallentamisessa.